Mikor ajánljuk a HOVA noctis növényi gyógyszert?

hova matricaA HOVA noctis a stressz által okozott elalvási nehézségek esetén javasolt.

Természetes eredetű hatóanyag-kombináció, amely megkönnyíti az elalvást és javítja az alvás minőségét. A magánéleti-munkahelyi problémák, a hajszolt, rohanó életmód stresszhez vezet, amely megnehezíti az elalvást és a nyugodt, pihentető éjszakai alvást. A kialvatlanság és az alvászavar kimerültséget, depressziót és a teljesítőképesség csökkenését eredményezi, így tovább növeli a stresszt, ezáltal egy ördögi kör veheti kezdetét.

A stressz által okozott elalvási nehézségek kezelésére ajánlott a HOVA noctis, mely természetes eredetű hatóanyagokat tartalmazó, hagyományos növényi gyógyszer.

Miért a HOVA noctis?

A HOVA noctis két természetes eredetű hatóanyagot tartalmaz: a golgotavirág hajtás száraz kivonatát és a macskagyökér (valeriána) száraz kivonatát. A golgotavirág – latin nevén Passiflora incarnata – a nyugati és a kínai népi gyógyászatban is régóta használatos gyógynövény az idegesség okozta elalvási nehézség kezelésére. Vizsgálatok alapján a golgotavirág kivonata nemcsak az elalvást könnyíti meg, hanem javítja az alvás minőségét is. A macskagyökér (valeriána) kivonat feszültségoldó hatása már régóta ismert, így a két hatóanyag együttes alkalmazása hatékonyan segít az elalvásban. A HOVA noctis egy olyan készítmény, amely mindkét hatóanyagot megfelelő mennyiségben tartalmazza.

A HOVA noctis előnyei:

  • Megkönnyíti az elalvást, javítja az alvás minőségét
  • Természetes eredetű hatóanyag-kombináció
  • Megfelelő hatóanyag tartalommal rendelkezik
  • Nem várható függőség kialakulása
  • Laktózmentes

Hatóanyagok:

  • 250 mg golgotavirág (Passiflora incarnata)
  • 152 mg szárított macskagyökér kivonat filmtablettánként.

Adagolás:

Stressz által okozott elalvási nehézségek esetén 1-2 tabletta szedése javasolt fél órával lefekvés előtt.
Kiszerelés: 15 db

A készítmény alkalmazása előtt olvassa el a teljes betegtájékoztatót, melyet a linkre kattintva érhet el.

Betegtájékoztató

Orvosi rendelvény nélkül kiadható hagyományos növényi gyógyszer, mely kizárólag a régóta fennálló használaton alapuló, meghatározott javallatokra alkalmazandó.

A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Az oldal tetejére